Comodo SSL
Newsletter / Article

Ciri-ciri Kamera Pengawasan Yang Berfaedah

Kamera Pengawasan Jenis Peluru Tahan Cuaca

Apakah ciri-ciri Kamera Pengawasan yang Paling Berfaedah?

Kamera pengawasan adalah salah satu langkah keselamatan yang paling baik bagi tujuan pengawasan harta-benda dan keluarga anda. Kamera pengawasan yang berkualiti tinggi boleh membantu menghalang pengunjung yang tidak diundang memasuki kediaman anda dan boleh membantu menghalang aktiviti jenayah seperti  vandalisma dan kecurian harta benda.

Kamera Pengawasan Berkualiti Tinggi

Terdapat beberapa ciri kamera pengawasan yang berkualiti  dan amat berfaedah bagi kegunaan kediaman atau perniagaan anda. Ciri-ciri sekunder yang boleh anda pertimbangkan apabila anda ingin memilih kamera pengawasan berkualiti tinggi bagi kegunaan di rumah atau perniagaan anda termasuk:

  • Keupayaan Pengesanan Pergerakan
  • Penglihatan malam
  • Keluasan Bidang Pemandangan
  • Pergerakan Kamera (Panning / Tilts)
  • Bunyi – Mics dan Speaker
  • Resolusi Definisi Tinggi
  • Sistem Wifi

Pengesanan Pergerakan

Kamera Pengesanan Pergerakan membolehkan pemilik harta menerima pesanan melalui peranti mudah alih apabila sensor pengesan gerakan pada kamera telah dicetuskan. Kamera pengawasan dengan pengesanan gerakan membolehkan anda membuat tatapan agar anda dimaklumkan apabila terdapat sebarang aktiviti di luar waktu biasa. Ini adalah kaedah yang mudah tetapi berkesan untuk memastikan harta anda selamat dan menghalang tetamu yang tidak diundang menceroboh kediaman anda.

Laman sesawang www.imanika.com (dengan kemudahan alih-bahasa) ada menawarkan beberapa jenis kamera pengawasan pada harga yang berpatutan. Sila klik gambar di bawah untuk maklumat lanjut.

720P IP Outdoor Dome Camera
~ RM300.95 ($73.50) - RM374.61 ($91.49)

SaveSave

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Compare items
  • Total (0)
Compare
0
%d bloggers like this: